Hur blir man medlem i Riserva?

I Riserva finns det 3 typer av medlemskap – Cru, Primör och Vintage. I stort har de samma förmåner med något större fördel för Cru-medlemar. Det som skiljer dem åt är hur man blivit medlem, samt huruvida man är ny delägare eller inte i någon av Dina Vingårdars vingårdar i Frankrike. Oavsett medlemskap utgår ingen medlemsavgift.

Cru-medlem: Cru-medlemskap kan du endast erhålla under ett år när du blir ny delägare i en av Dina Vingårdars vingårdar. Till denna grupp kan vissa av erbjudandena vara något mer attraktiva än motsvarande till de övriga medlemskapen. Specifika erbjudanden till Cru-medlemmar kan du läsa mer om under rubriken ”Erbjudanden”.

Primör-medlem: Det finns tre sätt att bli Primör-medlem. Om man är med om att ge bort en av Dina Vingårdars vinrader blir man erbjuden medlemskap. Vidare kan man bli Primör-medlem om man deltar på någon av Riservas eller Dina Vingårdars aktiviteter. Dessutom kommer våra samarbetspartner att kunna erbjuda sina kunder medlemskap vid olika kampanjerbjudanden. Vad gäller specifika erbjudanden till Primör-medlemmar kan du läsa mer om detta under rubriken ”Erbjudanden”.

Vintage: Vintage-medlem blir man efter ett års Cru-medlemskap. Erbjudanden till denna grupp är i princip samma som för Primör-medelmmar. Läs mer om dessa erbjudanden under rubriken ”Erbjudanden”.


Sekretesspolicy

Riserva tillhör Dina Vingårdar Upplevelser & Resor AB. För att underlätta god service och korrekt administration av ditt medlemskap använder vi oss av modern informationsteknik när det gäller behandling av våra medlemmars namn och adressuppgifter. Du kan när som helst ta del av dina uppgifter via vår medlemsservice.

Dina Vingårdar Upplevelser & Resor AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar därför för behandlingen av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och följer naturligtvis de lagar och regler som finns för att skydda dina uppgifter. Vi använder dina uppgifter för meddelanden och marknadsföring via post, telefon eller elektronisk överföring.

Riserva kommer aldrig att använda dina uppgifter för att skicka information och erbjudanden annan än den vi anser ligger i medlemmarna intresse. Om du inte vill ha det, kan du välja bort detta genom att kontakta Riserva.

Vår målsättning är att du alltid ska känna dig trygg med vår hantering av den information du lämnar till oss.

Avanmälan

Vill du avsluta relationen med oss, raderar vi självklart informationen om dig. Skicka bara ett brev eller e-post och meddela oss dina önskemål. De uppgifter vi har om dig kommer i första hand direkt från dig själv. Du kan när som helst begära rättelse av ev. felaktig uppgift.