Dina Vingårdar


Har du någonsin drömt om att dricka vin från din egen vingård? Att uppleva atmosfären på en vingård ute på den franska landsbygden? Att vandra bland vinrankor? Att resa mellan pittoreska byar inbäddade i vackert, böljande vinlandskap? Att känna dofter och smaker från det franska köket och njuta av goda viner från din egen vingård?

Hyr din egen vinrad och bli ”delägare” i en fransk vingård och en del av denna helhet!

Att hyra en vinrad är både lärorikt och roligt. Genom att hyra en vinrad blir du ”delägare” i en vingård och är välkommen att besöka din vingård så ofta du vill. Du lär känna vinbonden och familjen som står bakom vinmakeriet. Det ger unika tillfällen att lära sig mer om jordmånens betydelse och om arbetet i vinkällaren vid framställning av kvalitetsvin. Det är helt upp till dig själv hur mycket du vill lära och det är garanterat minnesvärda upplevelser!

Välj bland vingårdar med prisbelönta viner. Vingårdarna är utvalda efter omsorgsfullt ställda kriterier. Vinerna är av toppkvalitet, de flesta prisbelönta på IWC – en av världens mest prestigefyllda vinprovningar. Gårdarna är belägna i Bourgogne, Loire, Bordeaux, Alsace, Rhônedalen och i Champagne. Vinmakaren gör ditt specialvin i en begränsad kvantitet. Ett vin som man endast i egenskap av delägare har möjlighet att köpa från vingården till ett mycket fördelaktigt pris.